Vi visar inlägg från DDF:s, SDR:s, DDU:s och Dalir:s Facebook i tidsordning

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

SDR fyller 99 år! ... Visa merVisa mindre

Vi kommer att ha vårt årsmöte den 27 mars via Zoom och alla medlemmar kommer att få brev av oss. Du, som är ny medlem, och har betalt medlemsavgiften i år och inte har fått brev av oss senast på fredag (26/2) så ta kontakt med oss.
Välkommen till vårt årsmötet!
... Visa merVisa mindre

Nu är det dags att betala medlemsavgift till Dalarnas Dövas Förening som kan göras direkt på SDRs hemsida medlem.sdr.org - man måste ha bankID för att använda hemsidan.
Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi Er.
... Visa merVisa mindre

”Nu har SDRs förbundsstyrelsen haft årets sista styrelsemöte. Det var intensiva och bra diskussioner. Nu blickar vi framåt mot kongressåret 2021. Det blir spännande.”
Emelie Frost, ledamot.
... Visa merVisa mindre

”Nu har SDRs förbundsstyrelsen haft årets sista styrelsemöte. Det var intensiva och bra diskussioner. Nu blickar vi framåt mot kongressåret 2021. Det blir spännande.”
Emelie Frost, ledamot.

SDR Studio om Döva barn och stöd till föräldrar ute nu!

Materialet består av filmer där två eller tre personer har samtal om högaktuella och politiskt heta frågor i dövsamhället. Vi berättar om vårt aktuella arbete och delar med oss tips och verktyg. Föreningar och medlemmar kan använda filmerna som en grund till diskussioner och inspiration vad föreningar och enskilda personer kan göra i regionalt och lokalt påverkansarbete.

SDR Studio del 3 är ute nu och här får vi se Maria Hermanson, Lisa Åström och Jenny Ek lyfta vikten av socialt samspel och språk tidigt i livet. I extra materialet Föräldrar berättar medverkar Alexia Lefebvre där hon översätter Conny Norén och Erika Tegström i filmerna Möt Conny och Möt Erika.

sdr.org/component/k2/item/1876-sdr-studio-dova-barn-och-stod-till-foraldrar
... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

Blev visst ett för tidigt avslut , Maria var visst inte klar...

Synpunkter om Skatteverket?

Du är döv och använder teckenspråk? Då kanske du har synpunkter eller önskemål kring Skatteverkets information och kommunikation gentemot dig som döv medborgare? Vi på SDR ska ha en dialogträff med Skatteverket den 24 november och välkomnar därför era synpunkter så vi kan ta med det till mötet.

Du kan ha kommentarer kopplat till dig som privatperson om hur det fungerat för dig när du haft ärenden om exempelvis deklarationer eller annat. Du kan också vara företagare eller arbetsgivare och haft frågor eller kontakt med Skatteverket om ditt företag exempelvis moms.

Vad tycker ni om Skatteverkets information på webben?
Vad fungerar Skatteverkets kontaktvägar för dig som är döv?
Vi välkomnar dig att e-posta dina synpunkter till oss på synpunkter@sdr.org, gärna senast 22 november. Du kan också ringa oss på bildtelefon sdr@ectalk.se och lämna dina synpunkter. Tack!
... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

Ta bort skatt för radio som vi döva inte kan höra..

6 månader sen

DSK Dalir

Discgolf SM slut resultat ... Visa merVisa mindre

Discgolf SM slut resultatImage attachment

6 månader sen

DSK Dalir

Resultat efter andra runda. Final ( 3 runda ) imorgon kl 10.00. Ni kan följer live resulta. ... Visa merVisa mindre

Resultat efter andra runda. Final ( 3 runda ) imorgon kl 10.00. Ni kan följer live resulta.Image attachment
Visa fler ...