Vi visar inlägg från DDF:s, SDR:s, DDU:s och Dalir:s Facebook i tidsordning

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Nyårshälsningar från DDFs styrelsen ... Visa merVisa mindre

Julhälsningar från DDFs styrelse ... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

God Jul med er med. Julkramar 🎅🏼🌲

God Jul till er 🎄⛄

God Jul på er med! 🤗

Tack detsamma🤗

Tack detsamma 🤶🏼🎅🏻🎄💕💞💖

God Jul på er alla! 🤗🙏

God jul på er alla!🤗⭐️🎄

God Jul till er

God jul alltihop fb vänner 🥰

Tack detsamma ❄🎄☃

tack detsamma jag önskar er alla på ett riktigt god jul och gott nytt år. jag vill säga till dej eva norberg att tack för brev inkl jättefint kort av dej.<3 <3 jag blev jätteglad. jättekramar jättekramar <3 <3 <3 <3

View more comments

”Nu har SDRs förbundsstyrelsen haft årets sista styrelsemöte. Det var intensiva och bra diskussioner. Nu blickar vi framåt mot kongressåret 2021. Det blir spännande.”
Emelie Frost, ledamot.
... Visa merVisa mindre

”Nu har SDRs förbundsstyrelsen haft årets sista styrelsemöte. Det var intensiva och bra diskussioner. Nu blickar vi framåt mot kongressåret 2021. Det blir spännande.”
Emelie Frost, ledamot.

SDR Studio om Döva barn och stöd till föräldrar ute nu!

Materialet består av filmer där två eller tre personer har samtal om högaktuella och politiskt heta frågor i dövsamhället. Vi berättar om vårt aktuella arbete och delar med oss tips och verktyg. Föreningar och medlemmar kan använda filmerna som en grund till diskussioner och inspiration vad föreningar och enskilda personer kan göra i regionalt och lokalt påverkansarbete.

SDR Studio del 3 är ute nu och här får vi se Maria Hermanson, Lisa Åström och Jenny Ek lyfta vikten av socialt samspel och språk tidigt i livet. I extra materialet Föräldrar berättar medverkar Alexia Lefebvre där hon översätter Conny Norén och Erika Tegström i filmerna Möt Conny och Möt Erika.

sdr.org/component/k2/item/1876-sdr-studio-dova-barn-och-stod-till-foraldrar
... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

Blev visst ett för tidigt avslut , Maria var visst inte klar...

Synpunkter om Skatteverket?

Du är döv och använder teckenspråk? Då kanske du har synpunkter eller önskemål kring Skatteverkets information och kommunikation gentemot dig som döv medborgare? Vi på SDR ska ha en dialogträff med Skatteverket den 24 november och välkomnar därför era synpunkter så vi kan ta med det till mötet.

Du kan ha kommentarer kopplat till dig som privatperson om hur det fungerat för dig när du haft ärenden om exempelvis deklarationer eller annat. Du kan också vara företagare eller arbetsgivare och haft frågor eller kontakt med Skatteverket om ditt företag exempelvis moms.

Vad tycker ni om Skatteverkets information på webben?
Vad fungerar Skatteverkets kontaktvägar för dig som är döv?
Vi välkomnar dig att e-posta dina synpunkter till oss på synpunkter@sdr.org, gärna senast 22 november. Du kan också ringa oss på bildtelefon sdr@ectalk.se och lämna dina synpunkter. Tack!
... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

Ta bort skatt för radio som vi döva inte kan höra..

4 månader sen

DSK Dalir

Discgolf SM slut resultat ... Visa merVisa mindre

Discgolf SM slut resultatImage attachment
Visa fler ...