Specialanpassad bussresa 8 - 12 juli 2024

Drömmer du om en resa som inte bara erbjuder spännande äventyr utan också en atmosfär där alla känner sig inkluderade och välkomna?
Då är vår specialanpassade bussresa till Kolmården, Bamse och Astrid Lindgrens Värld den perfekta upplevelsen för familjer!

Upptäck Kolmårdens Djurpark: Tillsammans tar vi dig med på en spännande resa genom Kolmårdens Djurpark.
Upplev närheten till vilda djur från hela världen och låt dina barn fascineras av de magnifika skapelserna.

Möt Bamse och hans Vänner: Glädje och spänning väntar när vi beger oss till Bamse och hans värld. Din familj kommer att få chansen att träffa den älskade björnen Bamse och hans vänner i en interaktiv och lekfull miljö.

Förtrollande Upplevelser i Astrid Lindgrens Värld: Följ med oss till Astrid Lindgrens Värld och stig in i en sagovärld som är lika fängslande som den är inspirerande. Utforska de vackra miljöerna från Astrid Lindgrens berättelser och låt dina barn förlora sig i fantasin..

Program

Dag 1 - Avresedag ( 8 juli )

Vi stiger på̊ bussen under morgonen och resan går genom Sveriges vackra landskap och vi stannar på̊ lämplig plats för mat och bensträckare. Under sen eftermiddag ankommer vi till vårt hotell för de kommande två̊ nätterna, Scandic Norrköping Nord.
Vi checkar in och äter gemensam middag under kvällen som ingår i priset.

Dag 2 - 3 ( 9 - 10 juli )

Vackert belägen med utsikt över Bråviken ligger Kolmården. Parken som erbjuder en unik kombination av djurmöten, naturupplevelser och nöjesattraktioner. Här får vi utforska de fascinerande djurutställningarna, från de imponerande och majestätiska tigrarna till de lekfulla delfinerna.
För de minsta väntar Bamses magiska och färgsprakande värld. Här kan vi åka hisnande attraktioner, äta farmors köttbullar eller se när Bamse bjuder in till teater.
Entré́ under två̊ dagar ingår i priset. Lunch/Middag äter vi på egen hand och ingår inte i priset. Efter avslutat besök på Kolmården sätter vi oss på bussen och åker söderut. Vi ankommer till Småland där vi checkar in på̊ Hotell Ronja i Vimmerby.
Här bor vi de kommande två̊ och avslutande nätterna.

Dag 4 ( 11 juli )

Vi äter frukost och beger oss till Sveriges mest älskade Astrids idylliska och smått förtrollande värld där barndomens sagor väcks till liv genom interaktiva föreställningar och besök i miljöer direkt ur böckernas värld. Vi välkomnas till denna temapark där en känsla av magi och äventyr fångar hjärtat hos både unga och gamla.
Här får vi under dagen dela Astrids vision om en värld där fantasi och lek är centrala element i barns liv.
Entré́ ingår i priset. Lunch/Middag äter vi på egen hand och ingår inte i priset.
Bussen hämtar och kör oss tillbaka till hotellet vid överenskommen tid.

Dag 5 - Hemorten ( 12 juli )

Vi äter frukost på̊ hotellet. Väl färdiga checkar vi ut och påbörjar vår resa hemåt igen. Lunch på hemresan ingår inte i priset. Under kvällskvisten beräknas vi ankomma åter till Avesta/Borlänge/Djurås/Insjön/Leksand/Rättvik/Mora.

övriga information

Under bussresan och till olika aktiviteter har vi teckenspråkstolkar med oss.

Allt detta kostar deltagaravgiften för förälder (en vuxen) med barn upp till 14 år kostar 1.500 kronor och för föräldrar (två vuxna) med barn upp till 14 år kostar 3.000 kronor. Barn som är över 14 år kostar 1.000 kronor per barn.

Sista dag för anmälan är 24 maj 2024

Klicka på ”ANMÄLAN” så kommer du att få en formulär där du fyller in alla uppgifter vi behöver.

OBS – deltagaravgiften skall erläggas före 24 maj 2024 och kan betalas enligt följande:

Swish : 123 694 1058
Bankgiro : 5585-7726

Frågor om familjeläger – ta kontakt med oss per mail kansli@dovtorget.se

TV4 Play

Denna filmen har visat på TV4play under hela januari månaden 2024.